WAT ONS BEWEEGT

  Amoveous is een antwoord op veranderingen in de werkomgeving die sneller gaan dan ooit. Voor professionals en leidinggevenden die het gevoel hebben dat ze meer kunnen en dat er graag uit willen halen. Die stappen willen maken, maar een belemmering voelen waar ze hun vinger niet op kunnen leggen. Die meer energie willen overhouden naast het drukke werkleven.

  Onze visie
  Onze visie is dat iedereen die het beste uit zichzelf haalt, goed in zijn vel zit en gelukkig is.  

  Onze missie
  We willen het beste in mensen weer manifest maken. Om dit te bereiken begeleiden we mensen om hun eigen belemmeringen te vinden en deze te overwinnen, waardoor er alle ruimte ontstaat voor iemands ware potentieel.

  Ons doel
  Amoveous is geboren uit de overtuiging dat nieuwe en effectievere coachingsmethodes noodzakelijk zijn. Geen ellenlange en dure coaching-trajecten, maar snelle en krachtige methodes om weer goed in je vel komen. Zo kunnen we meer mensen helpen om hun potentieel optimaal te benutten.

  De naam Amoveous
  Amoveous betekent letterlijk een verschuiving (amoveo) met een beetje hulp van ons (us). Door mensen te begeleiden en zichzelf te laten ontdekken krijgen ze inzichten in zowel gezonde als de ongezonde gedragspatronen. De blokkades die mensen tegen houden om vooruit te komen en de belemmerende – vaak verouderde – overtuigingen die bij de meeste mensen hun kijk op de realiteit bepalen, worden blootgelegd. De weg naar persoonlijke groei wordt zichtbaar en dit zorgt voor duurzame verandering en vrijheid.

  Breekt de tijd niet aan dat mensen zichzelf vanuit hun eigen motivatie ontwikkelen en bekrachtigen?