STAY ON TRACK

In deze continue veranderende wereld is het soms een hele kunst om op het juiste pad te blijven. Wanneer je even wat coaching kunt gebruiken om in plaats van balancerend weer zelfverzekerd en doelgericht in het zadel te zitten, bieden wij je een kort traject om dat te realiseren.

Verschillende trajecten met:
  • Intake
  • 3-8 coaching-sessies

Bij de coaching-sessies wordt een doorbraak gerealiseerd. Daarbij wordt zo gecoacht dat automatisch gedrag verandert in bewust handelen en emoties niet meer een onbewuste drijfveer zijn. Dit kan door een combinatie van doorbraak-coaching en emotie-coaching. Tussen de sessies door is er gelegenheid voor contact per telefoon, skype en email.

Effectief werken aan een veranderende zakenwereld

Verbeter je aanpassingsvermogen

Je bent goed op weg. Je hebt al mooie carrièrestappen gemaakt, en wilt nog meer. Dit traject voor persoonlijke groei biedt je net dat steuntje in de rug dat jij nodig hebt om je volledige potentieel te benutten en je verder te ontwikkelen. Of om je team zo te ondersteunen dat het (weer) optimaal werkt, zodat alles weer op rolletjes loopt. Wij maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarmee je klaar bent voor nieuwe uitdagingen en waarmee je alles wat op je pad komt aan kunt.

Referentie

“Voordat ik aan het traject begon had ik het gevoel buiten het leven te staan. Ik voelde mij eenzaam, buitengesloten, niet goed genoeg. Ik hoorde nergens echt bij. Daarbij had ik een prachtig harnas om mijzelf heen gebouwd, waardoor er niemand naar binnen kon, maar ik ook niet naar buiten. Dit alles uitte zich in het moeilijk om kunnen gaan met conflicten op werk, maar ook privé was ik hier niet echt goed in. Ik was niet in balans. Ik betrok alles op mijzelf, voelde me niet goed genoeg en maakte dan mijn harnas nog mooier, groter, dikker en steviger. Alles om maar niet gekwetst te worden. Inmiddels ben ik ruim een half jaar verder, mijn harnas is verdwenen, stukje bij beetje afgebrokkeld en losgelaten. Een spannend traject, met enige regelmaat doodeng en het maakte dat ik soms op mijn grondvesten stond te trillen. De belangrijkste les die ik geleerd heb is: ik ben goed zoals ik ben. Verdriet, alleen zijn, gekwetst worden horen bij het leven en ik ben sterk genoeg om hiermee om te gaan. Ik maak keuzes en reageer vanuit kracht en vertrouwen en niet meer vanuit angst. Ik leef weer en wat er ook gebeurt, ik overleef het. Mijn grote dank voor alles, dit traject heeft echt mijn leven veranderd.”

– MS, adviseur bij een stichting.

 

Drie locaties

Door samenwerking met bedrijven uit andere regio’s kunnen we de Stay on Track behandeling op drie locaties aanbieden: in het midden, het zuiden en het westen van Nederland. Zo kun je een locatie en een coach kiezen die het beste bij je past.

Traject op maat

Wij bieden altijd een persoonlijk traject op maat, waarbij de prijzen vooraf in een offerte worden aangeboden. Tussentijds zijn trajecten flexibel bij te stellen wanneer dat gewenst is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.