Partnerbedrijven

BODY STRESS RELEASE | Vera de Bever

Body Stress Release (BSR) is een gezondheidstechniek die het lichaam helpt om vastgezette spierspanning (bodystress) los te laten. De kwaliteit van leven kan worden vergroot door opgebouwde spierspanning los te maken, want een lichaam dat vrij is van body stress is energiek en functioneert optimaal!

Tijdens een sessie wordt de spierspanning gelokaliseerd en vervolgens wordt het lichaam gestimuleerd om deze los te laten. Dit gebeurt door het geven van lichte doch besliste, handmatige drukimpulsen op de juiste plaats en in de juiste richting. Standaard wordt opgestart met drie behandelingen om een proces van loslaten en herstellen in gang te zetten.

HAPTOTHERAPIE | Albert Cras

lbert Cras maakt als coach gebruik van diverse methodes om mensen in hun ontwikkelingsproces te begeleiden. Denk hierbij onder andere aan haptotherapie en familieopstellingen. Ook meditatie wordt ingezet om het proces te ondersteunen. De interesse van Albert in wat mensen beweegt begon al jong. Eerst werkte hij als fysiotherapeut en later als haptotherapeut. Het werd voor hem steeds duidelijker: hoeveel ballast we vaak met ons mee dragen door onze emoties weg te stoppen. Maar ook hoe bevrijdend het kan zijn als je deze emoties kunt accepteren en zelfs verwelkomen, om ze uiteindelijk los te kunnen laten.

De methodes waarin Albert Cras geschoold is gebruikt hij om anderen te laten zien wie zij in werkelijkheid zijn. Meer is er meestal niet nodig om een verandering teweeg te brengen.