References


 • ENGLISH Ik ben 3 keer bij mijn Amoveous coach geweest in de laatste jaren. Telkens weer voel ik mij als herboren: met meer energie dan daarvoor. Mark heeft mij geholpen in een aantal werksituaties waar ik soms voelde een blokkade, in mijzelf of naar anderen. Na de coaching snapte ik waar mijn energie op weglekte. En kon ik dit loslaten, zoals dat zo mooi heet. Daar waar ik voorheen tegenop keek, daar kijk ik nu met heel andere ogen naar. Ik kan iedereen aanraden eens met Mark te spreken. Je voelt je erna vrijer en met meer energie als ooit tevoren.

  DWBusiness woman
 • ENGLISH Na de Amoveous coaching sessie met Arna, heb ik mijn stralende werkelijkheid ontmoet. Nu weet ik dat ik met zoveel kracht alles aan kan dat op mijn pad komt.

  KTManagement assistent
 • ENGLISH Ik heb Mark als een erg professionele en prettige coach ervaren. Na de sessie, die enkele uren duurde, voelde ik me ruim, licht en vol energie, en dat gevoel is gebleven. Er wordt echt structureel opruiming gehouden en je kunt merken dat Mark erg goed weet wat hij doet. Ik voel me rustiger en zekerder op het werk, en bezie meningsverschillen zakelijker waardoor ze geen energie meer kosten.

  ABBusiness woman
 • ENGLISH Een jaar geleden was mijn coaching sessie met Mark van Amoveous… en toen begon mijn prachtige ont-wikkeling. Het heeft me zoveel goeds gebracht… en daar wil ik hem op deze bijzondere dag voor bedanken. Dus diep en oprecht vanuit mijn hart… heel erg bedankt.

  CKVolunteer