Referenties


 • Ik ben 3 keer bij mijn Amoveous coach geweest in de laatste jaren. Telkens weer voel ik mij als herboren: met meer energie dan ooit tevoren. Mark heeft mij geholpen in een aantal werksituaties waarin ik soms een blokkade voelde, in mijzelf of richting anderen. Na de coaching snapte ik waar ik mijn energie aan verloor. En kon ik dit loslaten, zoals dat zo mooi heet. Daar waar ik voorheen tegenop keek, kijk ik nu met hele andere ogen naar. Ik kan iedereen aanraden om eens met Mark te spreken. Je voelt je erna vrijer en met meer energie dan ooit tevoren.

  DWHR directeur
 • Door een opeenhoping van vervelende en verdrietige gebeurtenissen in mijn leven, zowel werk als privé, ervoer ik al geruime tijd een enorme onrust in mijn hoofd en lijf. Gesprekken met een psycholoog brachten mij niet verder, ik verviel heel snel weer in oude patronen. Via mijn werkgever kwam ik in het Amoveous coaching traject. Dit proces was soms moeilijk en emotioneel, meerdere malen heb ik erover gedacht om te stoppen. Dat ik dat niet heb gedaan is te danken aan hoe Mark me de ruimte gaf om mij te laten nadenken over wie ik werkelijk ben. Ik heb geleerd om stil te staan bij wat er gebeurt en wat ik voel in mijn hoofd en lijf en hoe ik daar op kan anticiperen. De harmonie die ik zo zocht in mijzelf is er nu en dit helpt mij in moeilijke gebeurtenissen die ongetwijfeld nog op mijn pad zullen komen.

  RSTeamleider
 • Een jaar geleden was mijn coaching sessie met Mark van Amoveous… en toen begon mijn prachtige ontwikkeling. Het heeft me zoveel goeds gebracht… en daar wil ik hem op deze bijzondere dag voor bedanken. Dus diep en oprecht vanuit mijn hart… heel erg bedankt.

  CKVrijwilligster
 • Ik heb Mark als een erg professionele en prettige coach ervaren. Na de sessie, die enkele uren duurde, voelde ik me ruim, licht en vol energie, en dat gevoel is gebleven. Er wordt echt structureel opruiming gehouden en je kunt merken dat Mark erg goed weet wat hij doet. Ik voel me rustiger en zekerder op het werk, en bezie meningsverschillen zakelijker waardoor ze geen energie meer kosten.

  ABZakenvrouw
 • Voordat ik aan het traject begon had ik het gevoel buiten het leven te staan. Ik voelde mij eenzaam, buitengesloten, niet goed genoeg. Dit uitte zich in het moeilijk om kunnen gaan met conflicten op werk, maar ook privé. Ik was niet in balans. Inmiddels ben ik ruim een half jaar verder. Een spannend traject. De belangrijkste les die ik geleerd heb is: ik ben goed zoals ik ben. Ik maak keuzes en reageer vanuit kracht en vertrouwen en niet meer vanuit angst. Dit traject heeft echt mijn leven veranderd. Lees meer

  MSAdviseur bij een stichting
 • Mark begeleidt je op een reis naar al die dingen die je jezelf in de loop der tijd hebt wijsgemaakt maar die je nu niet meer helpen. Het is een ontdekkingstocht op zielsniveau waarbij je zonder pijn afscheid neemt van het oude en vervangt voor dat wat jou verder helpt. Hierdoor krijg je een nieuwe stevige basis om patronen te herkennen en te doorbreken zodat jij volledig tot je recht kunt komen.

  JVLeidinggevende