FAST FORWARD

Je wil vooruit, hogerop. Je weet dat je het kan en toch is er iets wat je weerhoudt om de volgende stap te zetten. Is het misschien het loslaten van het bekende? Is het onzekerheid over het moment en of het de juiste functie is voor je? We helpen je om met zelfvertrouwen bewuste keuzes te maken en nieuwe uitdagingen met gemak aan te gaan.

Het programma bestaat uit:
  • Intake met uitgebreide bevraging
  • Doorbraakcoaching

Gekozen kan worden voor 3 tot 5 sessies van een dagdeel of voor een gecomprimeerd programma van tot 1 tot 2 dagen. Opvolging vindt plaats per telefoon, skype of email.

Een persoonlijk ontwikkelingsplan

Je bent goed op weg. Je hebt al mooie carrièrestappen gemaakt, en wilt nog meer. Dit traject voor persoonlijke groei biedt je net dat steuntje in de rug dat jij nodig hebt om je volledige potentieel te benutten en je verder te ontwikkelen. Of om je team zo te ondersteunen dat het (weer) optimaal werkt, zodat alles weer op rolletjes loopt. Wij maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarmee je klaar bent voor nieuwe uitdagingen en waarmee je alles wat op je pad komt aan kunt.

Samenwerking voor persoonlijke groei

Door samenwerking met partners kunnen naast coachingstrajecten ook trainingen op maat worden aangeboden. Deze trainingen kunnen op locatie worden gegeven. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.