BACK ON TRACK

We werken met een geïntegreerde aanpak. Waarbij zowel op lichamelijk als op mentaal en emotioneel niveau dingen worden aangepakt en verbeterd, of juist gereset. Daardoor komt iemand weer snel lekker in zijn vel.

Het programma bestaat uit:
  • Een uitgebreid intakegesprek

Vervolgens wordt gestart met standaard een programma van 8 weken met een combinatie van:
  • Doorbraak-coaching
  • Emotie-coaching
  • Fysiek werk door een osteopaat
  • en/of Body Stress Release
  • en/of diëtiste
Daarnaast is er opvolging door telefonisch of skype contact en contact per mail.
Ook kan een uitgebreider programma van 12 weken worden opgestart. In alle gevallen wordt gewerkt met een vier-wekelijkse rapportage.

Een persoonlijk ontwikkelingsplan

Ben je overspannen of zijn er symptomen van een burn-out? Met onze burn-out behandeling zorgen we ervoor dat je snel weer lekker in je vel zit. Ons doel is om je in een korte tijd van 8 tot 12 weken weer te laten reïntegreren en weer terug in het arbeidsproces te laten stromen. Waarbij het van belang is dat de terugval minimaal is. Weer rust in je hoofd creëren, zodat je weer gezond aan het werk kunt, met een nieuwe balans in je leven.

Een multidisciplinaire burn-out behandeling

Ons team bestaat uit mensen met verschillende specialiteiten:
  • iemand die een doorbraak kan realiseren;
  • iemand die je helpt om dingen letterlijk te resetten;
  • iemand die zorg draagt voor het verbeteren van lichamelijke burn-out klachten.
Naast ons eigen team werken we ook met partners voor ambulante of interne programma’s om hulp te bieden bij burn-out symptomen. Voor elke vorm van een burn-out kan een behandeling op maat worden geboden. Of het nu gaat om werkstress, overspannenheid of specifieke burn-out symptomen, wij beschikken over de juiste ervaring en het juiste netwerk om ervoor te zorgen dat je snel weer lekker in je vel zit.

Bij stressvolle gebeurtenissen

Tijdens individuele sessies kunnen specifieke vervelende of heftige ervaringen worden verwerkt die tijdelijk veel impact hebben. Denk aan gebeurtenissen op het werk zoals een ongeluk, of het verlies van een collega. Of gebeurtenissen in de privé-sfeer zoals het verlies van een dierbare of een andere ervaring met veel impact op je leven. Een gebeurtenis die invloed heeft op je functioneren of zelfs de mogelijkheid om te werken. Wij houden rekening met al je wensen en stellen een individueel traject samen om je te begeleiden en je leven weer op de rit te krijgen.

Traject op maat

Prijzen worden vooraf in een offerte aangeboden, afgestemd op de situatie van dat moment en het vooraf besproken traject. Tussentijds zijn trajecten flexibel bij te stellen indien nodig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.